Ophoogzand bestellen?

Ophoogzand Bestellen? Bestel het per kuub of per big bag bij Zandbezorgd

Bestel per big bag(1m³) of losgestort per kuub

Wij bezorgen ophoogzand ook wel bekend als wit zand en straatzand in twee verschillende vormen. Zo kan je het bij ons in een big bag(1m³) of los per kuub bestellen. Om er voor te zorgen dat jij de bestelling zo voordelig mogelijk bezorgd krijgt leggen wij hieronder de verschillen uit.

Bestel een big bag

  • Altijd lage bezorgkosten
  • 1m³ inhoud (ofwel 1 kuub)
  • Maximale hoeveelheid per order 10 stuks
  • Combinatie bestellingen mogelijk
  • Vanaf maandag t/m vrijdag en ook binnen 2 werkdagen
  • Standaard bezorgd voor €65,- binnen 3 werkdagen

Waarvoor gebruik ophoogzand?

Wij adviseren je dit te gebruiken voor de ophoging en aanvulling van tuinen en opritten. Natuurlijk kan je dit type zand ook gebruiken voor andere oppervlakte en als straatzand. Wij maken het verschil niet tussen ophoogzand en straatzand. Het product heeft goed waterdoorlatendheid en is geschikt voor het ophogen van oppervlakte en voor het straatwerk. Zo vind je er geen er geen leem of klei in omdat dit het uitvlakken lastiger maakt. Aan de korrelgrootte en vorm worden verder geen eisen gesteld en je kunt verwachten dat het niet vervuild is.   

Op deze manier kan jij het goedkoopst straatzand bestellen

Je kunt bij ons ophoogzand bestellen op twee verschillende manieren. Beide gaan per kuub dus dat is het verschil niet. Wat voor jou het belangrijkste verschil is leveringsprijs voor je zand. Zo kan je bij kleinere bestellingen beter een big bag bestellen. Dit komt omdat wij hier minder werk aan hebben. Heb jij echter meer nodig zeven kuub dan adviseren losgestort per kuub. Bij een gecombineerde bestelling met brekerzand of bemeste tuinaarde is dit de grote zak ook de beste optie.