Contact met Zandbezorgd

E-mail:

Je kunt ons e-mailen door gebruik te maken van het contactformulier op deze pagina.

Wil je ons telefonisch bereiken?

Het is belangrijk om te weten dat wij geen telefonische bestellingen aannemen. Maar voor vragen en/of opmerkingen kan je ons van maandag t/m vrijdag van 8u t/m 17u bereiken. En wanneer wij niet opnemen, stuur ons dan even een mailtje, dan bellen wij jou terug.

Ons telefoonnummer is:

0651360415

Heb je reeds een bestelling gedaan?

Je vindt het telefoonnummer van de planning op de factuur die je per e-mail hebt ontvangen. Of bel naar bovenstaand telefoonnummer.

Postadres:

Elementen 29
3894DE Zeewolde

KVK en Belastingdetails

KVK: 70835861
BTW-NR: NL858478675B01

Contact via e-mail

Stel je vraag:

Wij reageren van maandag t/m vrijdag gebruikelijk binnen elke uren op dezelfde dag.

Voor en achternaam
Handig, maar niet noodzakelijk.

Veel gestelde vragen:

Wij bezorgen standaard binnen 3 werkdagen, en tegen een kleine meerprijs binnen 2 werkdagen. Daarbij proberen wij de bezorgdatum zo snel mogelijk na de bestelling per mail te communiceren. Zo niet, kunt u ons altijd bellen of e-mail.

Standaard binnen werkdagen voor €65,- incl.BTW of extra snel binnen 2 werkdagen voor €79,- incl.BTW.

Wij leveren in héél Nederland, dus bestel vandaag nog ;-)

Wanneer jij met spoed een big bag met zand, grond of aarde nodig hebt raden wij jou aan om eerst even te bellen. Wij laten dan direct weten wat de mogelijkheden zijn.

Nee, vanuit onze webshop regelen wij uitsluitende de bezorging van ophoogzand, tuinaarde en gezeefde grond, gebroken puin en brekerszand. Maar voel u vrij om de vrachtwagen chauffeur te vragen naar de mogelijkheden wanneer uw producten per zandauto geleverd worden.