Zandbezorgd Leveringsvoorwaarden

Wij verkopen en bezorgen zand, grond, tuinaarde en brekerzand. Dit doen wij tegen super scherpe prijzen en hele aantrekkelijke leveringscondities. Welke dat zijn lees op deze pagina en kan je ervaren in de webshop.

Hoe kan je Bestellen?

Via onze webshop kan je een viertal producten bestellen in twee vormen. Deze vormen zijn losgestort geleverd en bezorgt in een Big Bag. Je kunt dus zelf kiezen hoe jij je ophoogzand, brekerzand, gezeefde grond en bemeste tuinaarde wilt ontvangen. Om eerlijk te zijn stimuleren wij het aankopen van een big bag met jou gewemste.

Waar leveren wij?

Wij leveren aan alle omringende plaatsen van Zeewolde. Waar wij allemaal leveren en tegen welke tarieven vind je hier!

Bekijk onze leveringsregio 

Tegen welke condities kan je bestellen doen?

Van 1 t/m 25 Big Bags:

  • Standaard bezorgkosten van jouw afleveradres
  • Standaard productprijs

Van 1 t/m 8 Losgestort:

  • 2x de standaard bezorgkosten (zie webshop)
  • Standaard bezorgkosten vanaf 8 kuub, dus bij minder dan 8 kuub bestel dan een big bag.

De leveringskosten

Onze leveringskosten zijn gebaseerd op afstand en reistijd. Daarnaast is er rekening gehouden met de arbeidstijd die levering vraagt.

Spoedlevering dezelfde dag

Wij leveren een unieke service door jouw bestelling ook nog dezelfde dag te kunnen leveren. Daarvoor vragen wij echter een meerprijs van €121,- incl btw. De voorwaarden is wel dat je voor 12u in de middag besteld hebt Wanneer je echter besluit om deze order te annuleren rekenen wij 25% annuleringskosten op deze spoedleveringskosten in verband met de onkosten in de planning en organisatie.