Zandbezorgd Leveringsvoorwaarden

Wij verkopen en bezorgen zand, grond, tuinaarde en brekerzand. Dit doen wij tegen super scherpe prijzen en hele aantrekkelijke leveringscondities. Welke dat zijn lees op deze pagina en kan je ervaren in de webshop.

Hoe kan je Bestellen?

Via onze webshop kan je een viertal producten bestellen in twee vormen. Deze vormen zijn losgestort geleverd en bezorgt in een Big Bag. Je kunt dus zelf kiezen hoe jij je ophoogzand, brekerzand, gezeefde grond en bemeste tuinaarde wilt ontvangen. Om eerlijk te zijn stimuleren wij het aankopen van een big bag met jou gewemste.

Hoe leveren jullie?

Om eerlijk te zijn stimuleren wij het aankopen van een big bag met jou desgewenst product. Zo leveren wij Big Bags vanaf 6 stuks gratis. Vanaf 10 stuks adviseren wij jou om contact met ons op te nemen voor een nog scherpere prijs.

Bij losgestort werkt dit iets anders. Zo kan je van een losgestort product maar 1 soort per bestelling opgeven en krijg je pas vanaf 8m³ stuks pas een scherpere prijs. Daarnaast wordt het dan ook pas gratis geleverd. Daarnaast zijn wij bij bestellingen kleiner dan 8m³ losgestort genoodzaakt dubbele bezorgkosten te berekenen. Bij Big Bags is dit niet het geval!.

Waar leveren wij?

Wij leveren aan alle omringende plaatsen van Zeewolde. Waar wij allemaal leveren en tegen welke tarieven vind je hier!

Bekijk onze leveringsregio 

Tegen welke condities kan je bestellen doen?

Van 1 t/m 3 Big Bags:

  • Standaard bezorgkosten van jouw afleveradres
  • Standaard productprijs

Vanaf 4 t/m 10 Big Bags (vanaf 6000 KG:

  • Gratis bezorging binnen de regio van ZandBezorgd.nl
  • Extra scherpe verkoopprijs

Van 1 t/m 8 Losgestort:

  • 2x de standaard bezorgkosten (zie webshop)

Vanaf 10 losgestort:

  • Gratis levering binnen de regio
  • Extra scherpe verkoopprijs

De leveringskosten

Onze leveringskosten zijn gebaseerd op afstand en reistijd. Daarnaast is er rekening gehouden met de arbeidstijd die levering vraagt.